Springen, klimmen en klauteren tijdens inloopochtend Gelregym

DIEREN –  Zaterdag 25 januari 2014 werd voor de eerste keer dit jaar de traditionele inloopochtend van Gelregym gehouden.

De Dierense turn- en gymnastiekvereniging Gelregym organiseert twee keer per jaar een inloopochtend. Doel hiervan is nieuwe  leden te werven. De kinderen in de leeftijd vanaf ca. 3 jaar kunnen dan kennis maken met het gymmen en turnen en zo ook met de vereniging. 
In de gymzaal aan de Burgemeester Bloemersweg was  een heel parcours met allerlei toestellen opgezet, ook kon er in de touwen geklommen worden. De trainers en vrijwilligers hielpen de kinderen en gaven hen in de pauze ranja en een stuk fruit. Na afloop kregen de kinderen een strippenkaart mee waarmee ze twee keer naar de reguliere trainingen kunnen komen.
rk3hcx8j2t84q7lpz52q2xed0
Gelregym bestaat dit jaar 75 jaar en zal door het hele jaar heen allerlei activiteiten organiseren, als hoogtepunt staat het optreden van alle Gelregym leden in de Dierense sporthal op de agenda. We zullen zeker nog van de vereniging gaan horen en zien dit jaar !
Klik voor meer foto’s op de bovenste foto. 
Bijdrage: Peter de Waard
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
jc0y4uwxaw6aa0m1g0roc5xdz
sfg5jsw2qa32y6l141njo1key
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen