Terrasconcert Sempre Crescendo

LAAG-SOEREN – Donderdagavond 3 juli om 20.00 uur hield Muziekvereniging Sempre Crescendo een terrasconcert bij Restaurant De Harmonie aan de Harderwijkerweg in Laag-Soeren.

Het thema was de trommelaar, dit naar aanleiding van de afscheidsavond van de 80 jarige Gerrit die stopt met het slagwerk ,de grote trom en drummen. Deze kreeg een grote bos bloemen als dank voor al het werk bij de muziekvereniging.
 
Twee jonge muzikanten werden ook naar voren geroepen en gefeliciteerd, voor het behalen van hun muziekdiploma gezien hun leeftijd geen bos bloemen maar een heerlijke grote zak met drop als cadeau.
 
Tevens was dit de laatste repetitieavond – concert voor de zomervakantie. Volgende week wordt nog even kort gerepeteerd met daarna een afscheidsborrel en gezellig napraten voor de vakantie stop.
De muziekvereniging telt zo’n 27 leden, zij speelden vanavond een vijftien tal nummers van hun repertoire.
 
Er was grote belangstelling voor het concert, zo’n zestig toeschouwers genoten van de muziek die ten gehore werd gebracht, na afloop van ieder stuk werd steeds een groot applaus gegeven.
Het weer was voortreffelijk, warm in het zonnetje, lekker wat te drinken erbij, verzorgd door de obers van Restaurant De Harmonie.
Klik op de bovenste foto voor het fotoverslag
harderwijkerweg-3-7-14-019
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen