Ziko’s eerste “Open Air Park Party”

REGIO – Dansschool Ziko uit Arnhem brengt de vakantie naar je toe. Het Coehoornpark staat een aantal zaterdagen helemaal in het teken van dans. Samen met vrienden van de dansschool, Robbin en Steven van Cafe Stella by Starlight, willen zij de mensen een onvergetelijke zomer geven.

Het is een groot cadeau voor liefhebbers van muziek en dans. In het Coehoornpark kun je dansen en genieten van de heerlijke muziek (Salsa, Zouk, Kizomba en Bachata) onder het genot van een hapje en drankje. Er worden verschillende dansworkshops gegeven. 
De entree is gratis en voor iedereen toegankelijk, of je nou kunt dansen of niet. En mocht het slecht weer zijn, dan kan er gedanst worden in Cafe Stella by Starlight. 
Zaterdag 19 Juli, was de aftrap van de Ziko’s Open Air Park Party’s. Van 17:00 tot 21:00 uur was het gezellig druk, ondanks de warmte. De echte dansliefhebbers lieten zich er niet van weerhouden, een aantal hadden zelfs een zwembadje opgezet, gelukkig was heerlijk vertoeven in de schaduw. 
Er waren twee plekken waar gedanst kon worden, in het zand en op tegels, voor de dansers die er maar geen genoeg van konden krijgen was er nog een Afterparty in Stadsvilla Sonsbeek. 
Zaterdag 26 Juli en 9,16,23 en 30 Augustus zijn de volgende feesten van 17:00 tot 21:00. Op deze dagen zal de Afterparty in Dansschool Ziko zelf plaatsvinden aan Hoogstraat 17 in Arnhem. 
Klik op de bovenste foto voor meer foto’s
Voor meer informatie zie www.ziko.nl
choehoornstraat-19-7-14-033
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen