Mogelijke nieuwe bestrating Emmastraat te bekijken

VELP – Ter hoogte van de Fredericusschool is er een proefvlak met verschillende typen bestrating aangelegd, zodat hier goed te bepalen is welke bestrating de Emmastraat na de reconstructie zal krijgen.

De proefvakken zijn aangelegd met klinkers in verschillende kleuren en verbanden. Op deze manier kunnen de leden van de klankbordgroep een goed beeld vormen van de kleur en hoe deze te combineren zijn.
 
In de proefvakken zijn zes verschillende stenen te vinden. De kleuren Alicante, Aragon en Murcia voor het trottoir, Morvan voor de parkeerplaatsen en Medoc en de Bergerac voor de rijbaan.
e45himfq9wvbc9y7wvgq13bv2
Ook is er ter hoogte van Il Fienille, Appeldoorn, Van Zeventer en Keenenburg en boekhandel Janssen & de Feijter, met witte strepen de mogelijke breedtes van de plint voor de gevels aangegeven.
Kijk voor een eerdere publicatie over de reconstructie van de Emmastraat op:
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/20140321/Brainstormsessies-geven-gemeente-ideeen-neer-over-reconstructie-Emmastraat-in-Velp
igjve964coimehm475cvbhfy4
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen