Burgemeester bezoekt Bouwburg in Velp

VELP – Maandagmiddag 18 augustus om 14.00 uur bezocht Burgemeester Petra van Wingerden BouwBurg te Velp. Zij werd rondgeleid door de organisatie over het terrein. Kinderen waren er druk bezig met de “hut”, “huisje” of “villa”  te timmeren en het dak waterdicht te krijgen met plastic zeilen. 

Gelukkig was het droog op het moment dat de Burgemeester een ronde maakte over het terrein, zij maakte gezellig hier en daar een praatje met de kinderen.
Verrassing!  
Nadat zij alles had bekeken had de Burgemeester nog een  verrassing voor alle kinderen. Zij konden bij hun groepstent een lekker ijsje halen en dat lieten zij zich geen tweede keer zeggen, al snel stonden rijen voor de uitgifte tenten. De burgemeester hielp zelf ook mee de ijsjes uit te delen aan de kinderen.
 
Helaas begon het weer te gieten, maar dat deerde de kinderen niet, vrolijk genoten zij in de regen van hun ijsje.
sg692pmnhh83q5xao8qihsczk
Degenen die heel erg nat waren geworden, kregen in de grote tent droge kleren aan en werden door de EHBO’ers met een speciale dekens weer op temperatuur gebracht.
 
Het is te hopen voor de meer dan 700 kinderen dat de weergoden deze week beter weer brengen. Er mag groot respect zijn voor de ongeveer 80 vrijwilligers die hun vrije dagen opofferen om een week lang alle kinderen te begeleiden, en te vermaken. Petje Af!!
 
Voor meer informatie over de activiteiten kijk op de site: www.bouwburg.nl
Klik op de bovenste foto voor meer foto’s
bsd1atnygl1kbhdzqzluxzuhm
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen