Stenfert zoekt aanmeldingen voor kleedjesmarkt

DIEREN – Zaterdag 27 september a.s. organiseert Buurtvereniging Stenfert van 10.00 tot 16.00 uur haar jaarlijkse zomermarkt. Dit jaar geen marktkramen maar een kleedjesmarkt. De locaties is als vanouds de Van der Duyn van Maasdamstraat, rond Pand 31. 

Naast de kleedjesmarkt zijn er activiteiten voor kinderen en is er ruimte voor ontmoeting op het terras. Belangstellenden die een kavel willen huren om hun koopwaar aan de man te brengen kunnen zich melden bij de activiteitencommissie van de buurtvereniging. 
Dat kan door te mailen naar [email protected]. Aanmeldformulieren zijn ook af te halen in Pand 31, geopend elke maandag-, dinsdag-, woensdag- en vrijdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur. De kosten voor een kavel zijn € 5,00 voor volwassenen en € 3,00 voor kinderen tot 16 jaar. Het is toegestaan zelf een tafel mee te nemen.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen