Opening Inloophuis  ’t Trefpunt

VELP – Dinsdagmiddag 16 september opende Burgemeester Petra van Wingerden Inloophuis ’t Trefpunt aan de Hertog Arnoudstraat 2 te Velp. Het was vandaag op de kop af 2½ jaar geleden dat het Inloophuis startte in de Thorbeckestraat, door het project Wijkvernieuwing Velp van woningcorporatie Vivare.

Burgemeester Petra van Wingerden opende het Inloophuis door een nieuw naambord met logo zichtbaar te onthullen op de gevel van het nieuwe inloophuis aan de Hertog Arnoudstraat. Veel buurtbewoners, belangstellenden en medewerkers van het inloophuis waren aanwezig bij de officiële opening. 
q2vr1859xr0wj05kk8zbk0tuo
Zang en taart
Na de onthulling zong het Iesselkoor een aantal liedjes, de burgemeester zong uit volle borst een aantal liedjes mee. Hierna sneed de zij een mooie taart met het logo van het inloophuis aan en deelde de stukken uit aan alle aanwezigen.
Ook waren er lekkere hapjes gemaakt door een vrijwilliger van het ’t trefpunt, en voor iedereen was er een drankje.
mg29xxylxvyaodbwe6l4vmilq
Vrijwilligers
Het Inloophuis ’t Trefpunt wordt mogelijk gemaakt door de inzet van veel vrijwilligers die belangeloos helpen en geholpen hebben bij het opknappen van de woning. Ook de gemeente en woningcorporatie hebben  met medewerking van de Gemeente en Vivare.
Voorlopig is de toezegging dat het huis tenminste 5 á 6 jaar beschikbaar blijft.
  • Inloop elke dinsdag donderdag en vrijdag van 10.00 – 16.00 uur, 
  • Samen eten elke dinsdag en donderdag om 17.30 uur. Kosten € 4,00 p.p.
Informatie
Het inloophuis ’t Trefpunt is te vinden aan de Hertog Arnhoudstraat 2 te Velp  tel: 06-33059094 www.inloophuisvelp.wordpress.com, [email protected].
Klik op de bovenste foto voor een uitgebreid fotoverslag.
zvhqx5nkapndc4wykh7cpnz19
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen