Derde editie Stenfert Zomermarkt

Foto:

DIEREN – Buurtvereniging Stenfert organiseert op zaterdag 27 september aanstaande haar zomermarkt. Net als vorig jaar doet de buurtvereniging dit tijdens de nationale burendag. Plaats van handelen is de Van der Duyn van Maasdamstraat waar rondom het eigen onderkomen Pand 31 allerlei activiteiten plaatsvinden.

Centraal staat de kleedjesmarkt waar jong en oud hun doorgaans 2e hands koopwaar aan de man proberen te brengen. Voor de kinderen is er naast een springkussen de mogelijkheid om geschminkt te worden en om te knutselen in de speciale kindertent. 
De zomermarkt is onder andere bedoeld om elkaar te ontmoeten en met elkaar in gesprek te komen. Daarom is er voor de deur van Pand 31 een klein horecapleintje ingericht waar men ook een gokje kan wagen bij het enveloppenspel. 
Tijdens de zomermarkt maakt de buurtvereniging een start met het grond klaar maken van de tuin achter Pand 31 om daar een buurtmoestuin te maken. Kortom, alle ingrediënten voor een gezellige dag zijn aanwezig. De zomermarkt is van 10.00 tot 16.00 uur en iedereen is welkom.
zomermarkt-3
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen