Ondernemersvereniging DELS bezoekt bedrijven Edyweg Spankeren

Foto:

SPANKEREN – Regelmatig organiseert ondernemersvereniging DELS een bedrijfsbezoek bij een van de leden. Op 18 september was het weer zover maar ditmaal anders georganiseerd. Er werden tijdens een rondje Edyweg in Spankeren  meerdere bedrijven aangedaan die zich aan de leden konden presenteren.

Bezochte bedrijven 
GroundLevel Straatmeubilair, Gebroeders Rijneveld, Reon Aannemers, Wolters Metaal en BRUMA, vanaf het begin tot het einde zorgden de leden van Villa 14 en Bakkerij Samberg voor de inwendige mens.   
 
Het werd een zeer leerzame en geslaagde avond, mede door het geweldige weer kwamen er ruim 65 leden af op deze happening.
Ondernemersvereniging DELS
DELS (Ondernemersvereniging van Dieren, Ellecom, Laag Soeren en Spankeren) is opgericht op 1 mei 1991 en staat volgens haar statuten voor de behartiging van belangen van ondernemers in haar werkgebied. Een brede doelstelling die veel ruimte laat. Tegelijkertijd is het een doelstelling die beperkingen aangeeft. Want is er een individueler belang dan dat van een ondernemer?
Met haar ruim 150 leden is DELS een gesprekspartner van gewicht voor collega verenigingen en de lokale overheid. Vanuit het bestuur volgen we ontwikkelingen die het ondernemerschap in onze gemeente raken. 
Maar meer nog dan gesprekspartner voor derden wil DELS een ontmoetingsplaats voor haar eigen leden zijn. Met enkele thema-avonden per jaar, een jaarvergadering en bedrijfspresentatie-avonden bij leden stimuleren we de contacten tussen ondernemers onderling.

Kijk voor meer informatie op: 
http://www.dels.nl/
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen