Vivat Vox Vetus op zoek naar leden

VELP – Zaterdag 22 november jongstleden gaf Vivat Vox Vetus een mooi en gevarieerd optreden in boekhandel Jansen en de Feijter te Velp.Niet alleen om de bezoekers van de boekhandel te plezieren, maar ook om nieuwe leden te werven. Vivat Vox Vetus (leve de oudere stem) is een gemengd koor van 60-plussers dat op donderdagmiddag oefent in de Aula van Nieuw Schoonoord. 

Vivat Vox Vetus is een koor voor iedereen die altijd al in een koor heeft willen zingen, maar er nooit aan toe kwam. Maar ook een koor voor diegenen die jaren in koren zongen en hun stem soepel willen houden. Het plezier in samen zingen staat voorop en dat willen ze ook graag overbrengen aan nieuwe leden. 
De muziekkeuze is zeer gevarieerd en in meerdere talen. Van Mozart tot Andrew Lloyd Webber, van musical tot traditional. Onder leiding van dirigente Saskia Huesmann wordt de stem soepel gehouden om zo lang mogelijk met plezier te blijven zingen. 
Spreekt bovenstaande u aan, houdt u van zingen in de middag, meldt u dan aan bij RIQQ op www.riqq-rheden.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met RiQQ, 0313-415603 of [email protected]
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen