Nieuwe cursusseizoen start in januari, inschrijving is begonnen!

Cultuurbedrijf RiQQ start in januari weer met muziekcursussen voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Voor kinderen
Voor kinderen van 4 t/m 6 jaar is er de cursus Muziekkriebels. Een algemene muzikale vorming-cursus (AMV waarin kinderen spelenderwijs de grondbeginselen van muziek maken leren). 
Zit je in groep 4 of 5 en wil je graag muziek leren maken? Dan is de Muziekparade echt iets voor jou! Op 3 locaties biedt RiQQ deze muziekcursus aan. Je leert noten lezen met behulp van een blokfluit, ontwikkelt ritmegevoel, zingt en beweegt. Tijdens de Instrumentenparade maak je kennis met verschillende instrumenten. 
Voor volwassenen
Ontdek klassiek: in 4 lessen ontdek je de wereld van de klassieke muziek: beroemde werken, componisten en musici passeren de revue. Verschillende aspecten van de muziek worden belicht.
Met de cursus Fotografie verlaat je het stadium van “kiekjes” maken en leer je betere foto’s maken. Zowel de techniek van het fotograferen als artistieke aspecten komen aan bod.
Wil je je herinneringen in verhalen vastleggen? Voor jezelf? Of voor je (klein)kinderen? Tijdens de cursus Levensverhalen schrijven leer je in 6 lessen aan de hand van kleine opdrachten (auto)biografische teksten schrijven.
Meer weten of inschrijven?
Kijk op www.riqq-rheden.nl of bel 0313-415603. Let op: Gelrepashouders krijgen korting!
Op de hoogte blijven van alle activiteiten en cursussen? Volg RiQQ op www.facebook.com/riqqrheden of www.twitter.com/RiQQRheden
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen