Dagwandeling rond kasteel Rosendael

Foto: Geldersch Landschap & Kasteelen

ROZENDAAL – De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK) organiseert op zondag 25 januari een lange dagwandeling door het buitengebied van kasteel Rosendael. De heren van Rosendael bewoonden het kasteel met een prachtige parktuin, maar bezaten ook nog een gebied van zo’n 10.000 hectare.

Een onvoorstelbaar groot terrein, nu deels in bezit van GLK. De wandeling voert langs markante oude gebouwen, schitterende vergezichten, de brandtoren, een zandverstuiving en de Zwitsers aandoende Beekhuizense Beek. Een afwisselende tocht die zeer de moeite waard is voor de echte wandelaars!

Start: 10.00 uur op de parkeerplaats bij kasteel Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal. Duur: ca. 6 uur. Afstand: ca. 16 km. Kosten: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van GLK-pas. Deelnemers dienen zelf lunch en drinken mee te nemen voor onderweg. Reserveren is niet nodig. Informatie: www.glk.nl/evenementen of gids Bert Spit, tel. 06 – 49 058 102.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen