Openlucht Vlooienmarkt in Velp op Tweede Pinksterdag

Foto: Animo-Vlooienmarkten-BV

VELP – Op maandag 20 mei, Tweede Pinksterdag, bent u van harte welkom op de grote openlucht vlooienmarkt bij Sporthal de Dumpel in Velp. Van 9:00 tot 16:00 uur kunt u rondsnuffelen tussen een divers aanbod van tweedehands goederen, antiek, curiosa, snuisterijen, brocante, huisraad, kleding, en meer.

Voor de verkopers onder ons: er is nog ruimte om een kraam te huren en uw spullen aan te bieden. Voor informatie over kraamhuur kunt u bellen naar 0639108152. Dit is een uitgelezen kans om uw garage eens goed op te ruimen en de gevonden schatten te verkopen.

Bezoekers kunnen terecht aan de Gruttostraat 14 in Velp. De entree bedraagt €3,50 voor volwassenen, terwijl kinderen tot 12 jaar gratis toegang hebben mits onder begeleiding. Dit is de perfecte gelegenheid om unieke items te vinden en te genieten van een gezellig dagje uit.

De vlooienmarkt wordt georganiseerd door Animo Vlooienmarkten. Bovendien zorgt de sporthal voor heerlijke catering en een gezellig terras waar u kunt ontspannen en genieten van een hapje en een drankje. Mis deze leuke dag niet en markeer het in uw agenda!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen