Oudheidkundige Kring wandeling in Spankeren

Foto: rheden.nieuws.nl

SPANKEREN – Op zondag 7 juli 2024 vindt de maandelijkse wandeling van de Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaal plaats in Spankeren. De wandeling begint om 13.00 uur bij de Dorpskerk aan het Kerkplantsoen, waar voldoende parkeerruimte aanwezig is.

De gidsen Wim van den Beukel en Ton Elzebroek nemen u deze keer mee voor een ‘rondje om de enk’, waarbij onderweg aandacht zal worden besteed aan het ontstaan en de geschiedenis van dit belangrijke agrarisch gebied en van de (voormalige) boerderijen en landgoederen die zijn gelegen op en om deze enk.

De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur. Voor leden met maximaal één introducé is deelname gratis; andere deelnemers betalen € 3,– per persoon. Aanmelden via: [email protected]

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen