Bram en Bert zoeken een Bed en Breakfast

Foto: Dierentehuis Arnhem e.o.

VELP – Bram en Bert zijn 2 hanen die op straat zijn gevonden. Vermoedelijk zijn het “Brahma’s” in de de kleurslag meerzomig patrijs. De heren zijn op zoek naar een B&B in de vorm van een mooie ren of tuin.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week zijn dat Bram en Bert

Diernummers 21540 en 21541

Voor meer informatie:
http://www.dierentehuisarnhem.dierenbescherming.nl/asieldieren/vogel/30/87563

bram 21540 en bert 21541 (1)

Heeft u interesse? Geeft u Bram en Bert een tweede kans?
Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.
mailto:[email protected]

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: www.dierentehuisarnhem.nl

bram 21540 en bert 21541 (3)

 

dierentehuis Foto Onder

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen