Alternatief programma Palmpasen optocht Rheden

RHEDEN – In verband met het regenachtige weer werd dit jaar het Palmpasen binnen in het clubgebouw van de March en Showband Rheden gevierd.

Twee paashazen wachtten de kinderen op de parkeerplaats bij De Hangmat op, om ze door te sturen naar het clubgebouw. Gelukkig maar, want er waren niet veel kinderen die zin hadden in een optocht in de regen. Hun mooie paasstokken (met crépe papier) zouden helemaal kapot zijn gegaan.

Binnen in het clubgebouw was een afwijkend programma. Er werd een paasverhaal verteld aan de kinderen, en daarna konden de kinderen mooie tekeningen maken terwijl de paashazen de paasstokken van de kinderen beoordeelden. Arendo won de 3e prijs met zijn paasstok, Lucas en Leon samen de 2e prijs en Yana sleepte de 1e prijs in de wacht.

Jammer genoeg was het ook geen weer om buiten paaseieren te gaan zoeken, en in het gebouw was dat met de verbouwing van het gebouw ook geen goed idee. De organisatie hoopt volgend jaar op schitterend weer, en dan kunnen alle kinderen weer lekker buiten zoeken naar paaseieren.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

2015-03-29 Palmpasen Rheden 021

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen