Heerlijke muziek en een geweldige sfeer bij Dance Deluxe Duiven

DUIVEN – Als je gisteravond naar binnen keek bij CCOG Duiven, dan kan het bijna niet anders dan dat je zelf naar binnen bent gegaan. Heerlijke muziek, dansende mensen en een geweldige sfeer. Dansschool Salsa Contigo uit Arnhem weet wel hoe je een geweldig feest organiseert.

Zaterdag 28 maart organiseerde Salsa Contigo van 21:00 tot 03:00 uur een Dance Deluxe in CCOG Duiven aan de Kastanjelaan. Het was een topavond waar iedereen zich kon uitleven op de muziek en de doordeweekse drukte even helemaal kon vergeten.

Om 21:30 werd er een Bachata Dominican workshop gegeven door dansschooleigenaar Said. Daarna kon iedereen helemaal los in de twee danszalen. In de ene zaal draaide DJ Jurgen Cramer een mix van Soul, Funky en Popmuziek.

Kastanjelaan  28-3-15   027

In de andere zaal speelde Orquesta Salsabor. Een energieke salsa bigband met maar liefst 19 muzikanten. Salsabor is één van de weinige bigbands die in het salsacircuit actief is. De opzwepende muziek bracht je naar exotische sferen. Dj Latin Pro en Dj Lady Kizz wisselde in de pauzes van de band af om Bachata en Kizomba muziek te draaien, zodat het de dansers aan niets ontbrak.

Het was een druk bezocht feest waar nog lang over na wordt gesproken. Said: “Het was een onvergetelijk feest. Ik kijk al uit naar de volgende!” Heb jij het feest gemist, maar wil je absoluut naar de volgende? Kijk dan op www.salsacontigo.nl voor meer informatie en de aankomende feesten.

Klik op de bovenste foto voor een uitgebreid fotoverslag.

Kastanjelaan  28-3-15   041

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen