Sensationele jubileumuitvoering 65 jarige WIK in De Hangmat in Rheden

RHEDEN – Op Zaterdag 28 maart 2015 was de grote jubileumuitvoering van het 65 jarige WIK uit Rheden in Sporthal De Hangmat. Een geheel gevulde zaal met enthousiaste toeschouwers die genoten van alle optredens.

De uitvoering werd geopend door wethouder Tjebbe Vugts, samen met Jan Gronouwe, trainer vechtsport & karate bij WIK. De wethouder heette iedereen hartelijk welkom en feliciteerde alle leden met hun 65 jarig bestaan. In een korte toespraak benadrukte de wethouder nog maar eens hoe belangrijk sport en bewegen, voor jong en oud is en zo mede zorg draagt aan een gezond leven.

Ook trainer Jan Gronouwe was blij dat het de laatste tijd zo goed gaat met de sport en nu al meer dan 200 leden verbonden zijn met WIK, dat was een paar jaar geleden wel anders toen was het ledental zo dramatisch laag dat er bijna gestopt moest worden.

Hierna kondigde voorzitter Cindy Gronouwe de opening aan met het naar binnen roepen van alle leden van WIK, de meer dan 200 leden van klein naar groot verzamelde zich in een grote boog in de sporthal de Hangmat, onder een daverend applaus van de vele toeschouwers.

Hierna begon het programma

Wik Rheden 28-3-15 (2)

De opening begon met de drakendans met de aller kleinste van de peuter gym.
Als één van de hoogte punten voor de pauze was wel het binnen rijden van een echte oude klassieke auto een Thunderbird waarbij de 10 meisjes van streetdance danste op het nummer van John travolta en Olivia Newton John met Grease Lightning, dit zorgde voor een staande ovatie van alle aanwezigen, het was GEWELDIG!!!.

Het was een zeer geslaagde avond waarin een ieder in zijn eigen sport, het beste kon en heeft laten zien. Hulde aan de organisatie van deze grootse avond, het laat maar weer eens zien hoe Rheden wéér groot kan zijn.

De voorstelling begon om 18.30 en met een korte pauze om 20.00 uur eindigde deze avond rond 21.00 uur.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen