Tjebbe Vugts slaat zwemseizoen open

RHEDEN – Met een ferme slag van een honkbalknuppel tegen een bal, sloeg wethouder Tjebbe Vugts zaterdag ochtend het seizoen bij openluchtzwembad Rheden open.

Vanaf de rand van het nieuwe springkussen kreeg Tjebbe Vugts, al springend op het nieuwe springkussen een bal toegeworpen. Welke hij als een geoefend honkballer, meters ver weg wist te slaan met een honkbalknuppel. Hiermee is het openluchtzwembad, het nieuwe springkussen en het zwemseizoen 2015 geopend.

Enkele bezoekers doken daarna meteen in het frisse water om eindelijk weer wat baantjes te kunnen zwemmen, de kinderen vermaakten zich op de glijbaan, duikplank en de extra spellen die op deze openingsdag aanwezig zijn van Rhedens ondernemer Sportieve Evenementen Peter Oversteegen.

Sportbedrijf Rheden heeft een nieuwe Facebooksite en heeft daar een Like- & Winactie op gehouden. De winnaar, Rene van Es, kreeg samen met zijn gezin, uit handen van Tjebbe Vugts een 12 banenkaart overhandigd.

2015-05-02 Opening Zwembad Rheden 045

Het zwembad is zaterdag 2 mei gratis toegankelijk voor bezoekers tot 17.00 uur.

Klik op de bovenste foto voor een uitgebreid fotoverslag en kijk naar het onderstaande korte filmfragment waarin Tjebbe Vugts de bal maar liefst 3 keer achter elkaar raak slaat.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen