Beautycare Velp is verhuisd!

Foto: BeautyCare Velp

Na bijna 9 Jaar gevestigd te zijn geweest op de Wilhelminastraat 10 te Velp zijn we verhuisd naar de President Kennedylaan 81a te Velp.

Dit is een mooier, groter, zonniger pand met ± 50 parkeerplaatsen naast en tegenover de deur, geen parkeermeters en direct bereikbaar vanaf het Velperbroekcircuit. Wij zijn ook heel gemakkelijk per bus/trein bereikbaar.

Officiële opening
Op vrijdag 8 mei om 15.00 uur opent burgemeester Petra van Wingerden feestelijk de zaak. Onder het genot van een drankje en hapje proosten we op de toekomst aan de Kennedylaan.

Open Dagen
Voor diegene die Beautycare Velp nog niet kennen hebben zijn er op 9 en 10 mei open dagen. Op deze dagen kunt u kennismaken met het team. Ivette Voss en de zussen Desiree en Ethel Jochemsen.

Team

  • Ivette is onze pedicure. Ze is gediplomeerd pedicure+ en behandeld ook de Reumatische en Diabetische voet.
  • Desiree is allround, ze is nagelstyliste, schoonheidsspecialiste en ook pedicure+. Desiree werkt voor de schoonheidsbehandelingen met de producten van Extenso. Voor de nagels werkt ze met de producten van Magnetic en Trind.
  • Ethel begeleid mensen op de Slender You Bewegingsbanken en zorgt ervoor dat mensen definitief haarloos door het leven gaan door middel van IPL behandelingen.

Verdere behandelingen die we doen zijn Arasys (in cm afvallen), Cavitatie (cellulitis aanpakken) en Momentum (24 daagse afslankkuur). Binnenkort starten we met de plaatselijke lichaam en gezichtspakkingen. Een hele mooie pakking met goed resultaat!

Verder hebben we een zonnebank en infraroodsauna in huis. Zowel voor de buitenzon als de zonnebank verkopen we de Australian Gold producten.

Kom kennis met ons maken op de Open Dagen op 9 mei van 10 tot 16 uur of op 10 mei 11 tot 15 uur! Heeft u nog geen Moederdag cadeau? Wij hebben leuke cadeaubonnen!

Wij zijn aangesloten bij Provoet en Anbos, meer informatie kunt u vinden op onze website: http://www.beautycarevelp.nl en Like ons op facebook: Beautycare Velp

Ons adres vanaf 4 mei is President Kennedylaan 81a , 6883 AD, Velp, 026-3610757 / 06-19193009

BeautyCare2

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen