Ken jij de wilde dieren van Nationaal Park Veluwezoom?

Foto: Natuurmonumenten

RHEDEN – Op woensdag 1 en 8 juli van 20 tot 22 uur kunnen kinderen van 7 tot en met 12 jaar (en hun ouders) speuren in Nationaal Park Veluwezoom naar herten, zwijnen, reeën en andere wilde dieren.

De kosten zijn voor kinderen van OERRR en leden van Natuurmonumenten bedragen € 5,- voor leden en €8,- voor niet-leden van Natuurmonumenten.

Let op: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, Koop van te voren online een kaartje. Dit kan via www.natuurmonumenten.nl.

Veel grote dieren op Veluwezoom
In Nationaal Park Veluwezoom leven veel grote zoogdieren. Ooit een wild zwijn, edelhert, ree, das of vos in het echt gezien? De gids weet de beste plekjes om ze tegen te komen. We speuren ook naar diersporen, die zijn sowieso te vinden.

Aanmelden NatuurmonumentenPraktische info:

  • Koop van tevoren online een kaartje
  • Voor gezinnen met kinderen van 7-11 jaar
  • Neem een verrekijker mee
  • Doe stevige schoenen aan
  • Honden mogen helaas niet mee
  • Draag bedekkende kleding i.v.m. teken

OERRR is overal
Zodra een kind de deur uitstapt, stapt het in OERRR. Want OERRR is overal: op straat, in de tuin en in het bos. OERRR is lekker buiten spelen, fantaseren, klimmen, klauteren en knutselen. Er is een prachtige wereld te ontdekken en er zijn altijd spannende dingen te beleven in de natuur. Gezond en altijd beschikbaar. Kijk snel op http://www.OERRR.nl!

Meer activiteiten?

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen