Tijdcapsule de grond in en Emmastraat officieel heropend

VELP – Burgemeester Petra van Wingerden heeft afgelopen donderdagochtend door het “begraven” van een tijdcapsule en het leggen van een gedenksteen de herinrichting en reconstructie van de Emmastraat feestelijk afgesloten.

In haar toespraak liet ze heel duidelijk blijken dat de samenwerking tussen de ondernemers een goed voorbeeld is zoals het zou moeten. “De Emmastraat bruist!” aldus Petra van Wingerden. Sinds een aantal jaren werken de verschillende ondernemers in de Emmastraat samen en organiseren zij gezamenlijk activiteiten en evenementen. Burgemeester Petra van Wingerden prees alle ondernemers voor deze samenwerking. “Jullie zouden een voorbeeld kunnen zijn voor anderen.”

Zo viert de Emmastraat op zaterdag 11 juli feest!
Zaterdagmiddag 11 juli zullen bewoners en het winkelend publiek hartelijk worden ontvangen in de volledig heringerichte Emmastraat. Men kan die dag van 12:00 tot 18:00 uur zijn of haar felbegeerde goodybag ter waarde van €50,00 op komen halen (v/d strippenkaartactie). Centrale plaats is het kerkplein waar enkele kraampjes zullen staan.

Ook vindt hier van 16:00 tot 18:00 uur “een gezellige finale” plaats, met live muziek, een hapje en een drankje.

Het werk aan de Emmastraat zal volgens planning voor de bouwvak klaar zijn, het grootste gedeelte is inmiddels al weer in gebruik. Het laatste stukje, tussen de Pastoor Koenestraat en het spoor wordt nu in dezelfde stijl als de rest gebracht en dan hoort ook dit deel eindelijk echt bij de Emmastraat, dit was voorheen, nog niet het geval.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

reconstructie Emmastraat

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen