Sempre Crescendo in Laag-Soeren

Foto: rheden.nieuws.nl, Theo Jansen

LAAG-SOEREN – Sempre Crescendo en Laag-Soeren zijn nog maar net bekomen van het Oranje feest of de volgende muzikale activiteiten staan en stonden al weer op het programma.

De 125 jarige jubilaris heeft haar noten bijgedragen aan een fantastisch Oranje feest. Op vrijdagavond bij het vogelschieten en op zaterdagmorgen tijdens de optocht. Daartussen stonden de muzikanten om zeven uur in de ochtend al weer klaar om met de hele vereniging de Reveille door het dorp te loodsen. Het Wilhelmus werd samen met de, ook jubilerende, Gelre Band gespeeld. 175 jaar muziek.

De vrijdagavond, zaterdagmiddag en de zaterdagavond stonden bol van de muziek. Van soulband tot easy listening, van feestband tot akoestische hoogstandjes. Soerol waardig.
En dan negen Soerense dames die een onnavolgbare percussie act opvoerden. De tent stroomde terecht vol.

Na het terras concert van dinsdag 7 juli bij De Harmonie, is het op 14 juli 2015 opnieuw raak. Sempre Crescendo geeft dan vanaf acht uur een zomers concert op het terras bij het restaurant van De Jutberg.
Het informele concert, waarmee het muzikale seizoen wordt afgesloten, wordt opgeluisterd met speciale optredens en toepasselijke nummers.

U wordt van harte uitgenodigd om te ervaren wat muziek maken en beleven in Laag-Soeren betekent.

Lees ook:

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen