Heropening Wereldwinkel Velp zaterdag 11 juli

Foto: Wereldwinkel Velp

VELP – Komende zaterdag 11 juli sluit Wereldwinkel Velp de opknapbeurt van zijn fairtrade cadeaushop af met een feestelijke publieksactie. Wereldwinkel Velp staat op de hoek van de Hoofdstraat en Emmastraat, hartje Velp.

De Emmastraat is de afgelopen maanden drastisch gerenoveerd. Zaterdag is ook de feestelijke heropening van deze markante bruisende winkelstraat. Tegelijk met de opening van de Emmastraat laat Wereldwinkel Velp zijn klanten kennismaken met de nieuwe inrichting.

De indeling in de winkel is veranderd, de kleuren zijn veel lichter en er zijn meer open stellingen. Ook de verlichting is vernieuwd met vooral led-lampen. De kleuren van het bekende WW-logo zijn donkerblauw op wit in plaats van paars op geel. Kortom de uitstraling van de winkel is een stuk lichter, ruimer en rustiger geworden.

Kortingsactie
Wat wel hetzelfde is gebleven: mooie cadeautjes uit Derde Wereldlanden. Altijd gemaakt volgens de principes van de eerlijke handel. Of het nu gaat om zilveren sieraden uit Zuid-Amerika, bronzen beeldjes uit Mali, stenen beelden uit Zimbabwe of zijden sjaals uit India. Voor elke gelegenheid en in elke prijsklasse is er een passend geschenk te vinden.

Om een aankoop zaterdag extra aantrekkelijk te maken, kan iedereen zijn eigen korting trekken. In de ring van kortingsenveloppen zitten geen nieten; korting kan oplopen tot wel 50%.

Vrijwilligerswerk
Wereldwinkel Velp is een zelfstandige winkel die geheel wordt gerund door vrijwilligers. Deze enthousiaste groep van vooral vrouwen kan altijd versterking gebruiken en niet alleen voor de verkoop in de winkel. Ook voor de organisatie zijn mensen nodig. Gezocht wordt in Velp naar een voorzitter en een coördinator voor de PR.

Fairtrade
De Wereldwinkel is dé fairtrade cadeauwinkel van Nederland. Met de verkoop van fairtrade producten investeert de Wereldwinkel in een leefbare wereld voor iedereen. Elk product uit het assortiment is met zorg en volgens de fairtrade criteria geproduceerd en ingekocht.

Ondernemers in ontwikkelingslanden krijgen op deze manier toegang tot de Europese markt en daarmee de kans een beter bestaan op te bouwen. De 7.000 vrijwilligers in 239 Wereldwinkels maken hiermee duidelijk dat het in de wereld ook anders kan. Dat armoede wél bestreden kan worden. Koop je een cadeau in één van deze winkels, dan draag je daaraan bij.

Lees ook!
http://rheden.nieuws.nl/nieuws/59987/feestelijke-heropening-emmastraat-voor-het-winkelend-publiek/
http://rheden.nieuws.nl/nieuws/59682/tijdcapsule-de-grond-in-en-emmastraat-officieel-heropend/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen