Zoekacties naar Kyara nog steeds zonder resultaat

Foto: zoekactie Kyara

RHEDEN – Zo’n 20 mensen zijn vrijdag 30 juli op zoek gegaan naar de vermiste hond Kyara. Deze zoektocht heeft helaas niets opgeleverd.

De vermissing van Kyara heeft al de nodige aandacht gehad, er hangen flyers in het dorp, folders zijn verspreid, ze staat op de site van Stichting Waar is onze Angel? en diverse media heeft over de vermissing gepubliceerd.
Speurhonden ontdekten een paar dagen nadat Kyara weggevlucht was nog een vers spoor maar dat hield plotseling op bij de leeuw op het Mr. B. van Leeuwenplein in Rheden. Hierdoor lijkt het erop dat Kyara opgepakt is en meegenomen.

Familie en vrienden blijven met onzekere vragen zitten; waar is Kyara gebleven, heeft iemand haar daadwerkelijk meegenomen, waarom en waar naar toe?
Kyara is oud, slechtziend, hoort nog maar weinig en is angstig. Ze draagt geen halsband maar is wel gechipt. Ze wordt al vermist sinds 21-07-2015.

Mocht iemand iets weten over haar verdwijning neem dan contact op met Gaby via e-mail: [email protected] of via telefoon: +316 2273 2998

Kyara

ZoekactieKyara2

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen