Rijnstate verwent borstkankerpatiënten met tas vol fijne en leuke geschenken

Foto: Rijnstate

Wereldwijd is het in oktober ‘borstkankermaand’. De afdeling mammacare (borstzorg) van Rijnstate besteedt aandacht aan deze maand door patiënten met borstkanker een hart onder de riem te steken en te verwennen met een mooie tas vol fijne en leuke geschenken.

Tanja Portier, mammacareverpleegkundige bij Rijnstate:
“Borstkanker betekent een bijzonder heftige periode in het leven van onze patiënten, een periode waarin enorm veel op ze af komt en met ze gebeurt. Onze ervaring is dat een goodiebag dan een prettige en welkome verrassing is”.

Patiënten met borstkanker die in oktober worden geopereerd of deze maand voor een controle afspraak komen, ontvangen de goodiebag van hun mammacareverpleegkundige. De tas is mogelijk gemaakt door donaties van verschillende landelijke en lokale sponsoren.

(Foto: Mammacareverpleegkundigen Tanja Portier (links) en Iris Dulmus (rechts))

Rijnstate is een topklinische ziekenhuisorganisatie met locaties in Arnhem, Zevenaar, Velp, en Arnhem-Zuid. Onze kwalitatief hoogwaardige en veilige ziekenhuiszorg is altijd dichtbij voor alle inwoners van de regio Arnhem, Rheden en De Liemers. Rijnstate is met circa 5.500 medewerkers de grootste werkgever van de regio Arnhem.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen