Cabaretier Kees van Amstel in Dieren

Foto: Kees van Amstel

DIEREN – Wie op 22 januari in een uitverkocht Theothorne in Dieren heeft genoten van de cabaretiers Roué Verveer en Rayen Panday zal zeker ook veel plezier hebben bij Kees van Amstel.

Op uitnodiging van Theater RhederArt treedt hij op zaterdag 20 februari op in de Dierense schouwburg. Het is een van de laatste try-outs van zijn programma ‘De man die ik niet wilde worden’.

Van Amstel vertelt komische verhalen en grappen, die uit het leven gegrepen zijn. Daarbij gebruikt hij graag vleugjes cynisme, spot en zelfspot. Wie een voorproefje wil zien, vindt op Youtube van alles.

Kees van Amstel is een van de stand-uppers van de Comedy Train, die het Amsterdamse Toomler als thuisbasis heeft. De cabaretier is ook iedere vrijdag met een gesproken column te horen op Radio 1, rond de klok van 12.30 uur. Roué Verveer en Rayen Panday bevelen hem van harte aan!

Kaarten (à 15 euro) voor het optreden van Kees van Amstel op zaterdag 20 februari in Dieren zijn te koop via rhederart.nl. En aan de zaal. Aanvang 20.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen