Troep speelt ‘De Doemdenker’

Foto: Theatergezelschap Troep

DIEREN – Theatergezelschap Troep uit Laag-Soeren speelt dit jaar een komedie van Ad van den Kieboom onder regie van Gerard de Jong. Het stuk is een bewerking van ‘De ingebeelde zieke’ van Molière.

Het speelt zich af in het huis van Fontein, een hypochonder die zich inbeeldt dat hij de meest afschuwelijke ziektes onder de leden heeft en dat hij binnenkort zal overlijden. Gelukkig heeft hij Tine, zijn vrouw en zijn steun en toeverlaat in alle narigheid. Maar is haar liefde wel zo echt of heeft ze andere bedoelingen?

Dochter Lieke heeft de man van haar dromen gevonden en hij wordt op een bijzondere manier voorgesteld aan de familie. Is dit ook de man die haar vader voor haar in petto heeft?

Kortom een voorstelling waarin de spot wordt gedreven met de ingebeelde ziekte van Fontein en hebzucht, liefde en bedrog elkaar afwisselen.

Kom kijken en genieten van dit hilarische spel met muziek, zang en dans op een bijzondere locatie in Dieren.

De voorstellingen zijn op zaterdag 16 en 23 april om 20.30 uur en zondag 24 april om 14.30 uur in Dieren in ‘Casa Segunda Vida’ aan de Zuider Parallelweg 59 6953 DD. De entree bedraagt 9 euro. Reserveren via [email protected] of via www.theatergezelschaptroep.nl bellen kan ook: 0313-496595

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen