Kramen en grondplaatsen te huur bij Velpse markt

Foto: www.kastanjelaan13.nl

Velp Draait Door is een evenement wat overdag gericht is op de hele familie, waarbij iedereen uit Velp en regio mee kan doen. Er is een lokale ondernemers markt, een rommelmarkt, live acts, kinderprogramma en nog veel meer. De familiemiddag is gratis toegankelijk.

Voor de markt met lokale ondernemers en de rommelmarkt zijn nog plekken vrij. De organisatie is op zoek naar ondernemers uit de omgeving van Velp die hun producten of diensten willen promoten. Maar ook scholen, stichtingen en (sport)verenigen zijn van harte welkom.

Of heeft u pas de zolder opgeruimd? Huur dan een grondplek en verkoop uw producten op de rommelmarkt.

De markt is van 12:00 uur tot 18:00 uur. Opbouwen vanaf 10.00 uur. Indien het slecht weer is verhuisd alles naar binnen.

Aanmelden Velpse Markt
Ben je particulier? Meld je aan voor de particulieren markt. Voor €15 krijg je een (grond)plek ter grootte van 3m2. Hier kun je met je kleedje staan. Bij slecht weer zullen deze plekken naar binnen verhuizen.

Ben je ondernemer? Meld je aan als ondernemer. Voor €50,-* krijg je een kraam ter grootte van 2 bij 1 meter. Vanaf 12:00 uur tot 18:00 uur kun je staan. Alleen de foodmarket is tot 20:00 uur. *exclusief btw

Check de website voor meer informatie & aanmelden! www.velpdraaitdoor.nl of bel 06-52831144.

Deze eerste editie van Velp Draait Door vindt plaats op 11 juni 2016 in Kastanjelaan13 in Velp.

Velp draait door

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen