Het Rhedens Maal dankt haar vrijwilligers

RHEDEN – Op woensdag 27 juli was het laatste Rhedens Maal voor de vakantie. De gasten hebben deze avond genoten van een heerlijk en goed verzorgde barbecue. Met als afsluiting heerlijk schep-ijs uit de ijskar van Maarten Liet.

Na deze maaltijd waren alle vrijwilligers uitgenodigd om samen met het bestuur ook van een heerlijke barbecue te genieten. Ook een aantal betrokken vrijwilligers van het Dorpshuis en de Plusbus waren uitgenodigd. Dit als dank voor het vele werk dat zij wekelijks bij toerbeurt voor Het Rhedens Maal doen.

Voorzitter Marleen Noorland bedankte alle vrijwilligers voor hun aandeel in de totstandkoming van Het Rhedens Maal. Deze barbecueavond was mede mogelijk gemaakt door sponsor Supercoop in Rheden.

Zonder de vele vrijwilligers zou het onmogelijk zijn om elke week voor weinig geld een heerlijke maaltijd te verzorgen. Het is prachtig om te zien dat de gasten genieten van het samen aan tafel zitten en een maaltijd opgediend te krijgen.

Mocht u ook aan deze maaltijd willen deelnemen dan kan dat, even opgeven bij Marleen Noorland, telefoon 06 20 168 808, Maar let op, het is nu vakantie: de eerst volgende maaltijd is op woensdag 24 augustus a.s.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen