FNV belastingservice Velp verhuist

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Na het vertrek van FNV Bouw uit de Schoolstraat per 1 januari, stonden de invullers van de belastingservice ook op straat. Zij hebben nu onderdak gevonden in de locatie Oosterwolde van Innoforte.

De FNV is sinds 2016 bezig om hun dienstverlening aan leden te verplaatsen naar zogenaamde vakbondshuizen. De eerste daarvan is vorig jaar in Nijmegen geopend. Naar verwachting zal er volgend jaar in Arnhem een vakbondshuis geopend gaan worden.

Voor de belastingservice in Velp zijn deze locaties (nog) niet geschikt. De invulservice werkt het beste in de maanden maart en april wanneer deze dichtbij de mensen georganiseerd kan worden. Dit was voorheen prima geregeld bij de collega’s van FNV Bouw in de Schoolstraat.

Met ingang van het invulseizoen 2017 is de service verplaatst naar woon- en zorgcentrum Oosterwolde aan de Middelhagenhof (bij de Gasthuislaan) in Velp. Het invullen zal nu niet meer zoals voorheen op vaste dagen zijn, en daarom alleen op afspraak.

Afspraken zijn vanaf 1 februari te maken via www.afspraakmakenfnv.nl (24 u per dag) of telefonisch op 06-20932835 op werkdagen tussen 19.00 en 21.00 u ’s avonds.

Lees ook:

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen