Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is

Foto: Vogel

ROZENDAAL/VELP – Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is. En in deze tijd kun je elke ochtend al die verschillende ‘bekjes’ weer horen. Maar welke vogel nu precies welk geluid maakt…..

Op zaterdag 8 april organiseert het PAK een vogelexcursie in de bossen bij Rozendaal waarbij tekst en uitleg wordt gegeven over de vele vogels die in de bossen voorkomen.

De broedtijd begint weer waarin de jonge vogels worden grootgebracht. Wat dat betekent weet u als u ’s morgens vroeg uw raam hebt open-staan: uitbundige zang van vele verschillende vogels. Maar hoe je al die verschillende vogels uit elkaar houdt?

Dat antwoord hoopt het PAK u te geven op 8 april wanneer Ruud van de Garde u meeneemt op excursie. Hij kan u vertellen hoe je vogels beter leert herkennen.

Tijdig opgeven

Vindt u het leuk om deel te nemen? Dat kan als u zich tijdig opgeeft via [email protected]. De excursie start om 08.00 uur vanaf het Gemeentehuis in Rozendaal (dus vroeg uit de veren!) en duurt ongeveer 1,5 uur.

Groen, samen en duurzaam

Het PAK staat voor groen, samen en duurzaam. Het organiseren van een natuurexcursie is een goed voorbeeld van een activiteit die het PAK van harte toejuicht.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen