AHC heeft nieuwe Hoofdsponsor van formaat!

Foto:

VELP – Graag brengt de Arnhemse Hockey Club u op de hoogte van het feit dat het in deze barre economische tijd toch is gelukt een nieuwe hoofdsponsor voor de hockeyclub te vinden. Zaterdag 30 augustus zal AHC deze sponsor groots onthalen met diverse activiteiten.

Zaterdag 30 augustus aanstaande, rond 13:30 uur zal het nieuwe wedstrijdshirt feestelijk gepresenteerd worden. Na de presentatie zal ieder AHC-lid geheel gratis een nieuw wedstrijdshirt ontvangen!! 
Het programma van 30 augustus is als volgt:
  • Van 12:00 tot 13:30 uur Clinic C, D, E én F jeugd onder leiding van AHC H1 en D1. Geef je nu op via: [email protected]
  • Van 12:00 tot 13:30 uur NIEUW, NIEUW!!!! AHC H1 en D1 organiseren in samenwerking met onze vaste trainers Martijn, Jorg, Joris, Thomas e.a. én onze fanatieke trimhockeyersploeg een hockeyclinic voor volwassenen. Kom dus niet alleen zoon-/ of dochterlief afzetten, maar doe zelf mee en maak kennis met dit enerverende spel. Sportkleding en gymschoenen zijn voldoende. Mocht je geen stick hebben, deze zijn voldoende op de club aanwezig. 
  • Van 13:30 tot 14:30 uur presentatie sponsor, modeshow nieuw AHC-tenue
  • Van 14:45 tot 16:15 oefenwedstrijd AHC H1 – Amstelveen H1
  • Van 16:15 uur tot ca. 18:30 uur afsluitende borrel met BBQ. 
Geef je nu op via: [email protected]
Veldman Sport Actie! 
Indian Maharadja, Mercian, Stag, Dita, Cyclone, Woods e.a. zijn op de club aanwezig zijn met een stand. Probeer je nieuwe stick of schoenen uit en krijg 20% korting op alle nieuwe modellen en collectie!!! Verder heeft Veldman Sport nog veel meer mooie acties!! 
Appeldoorn’s nieuwe huiswijn
Voor de Bourgondiërs onder ons: Wijnhandel Appeldoorn verzorgt een proeverij waar de nieuwe huiswijn van AHC wordt verkozen. 
Goed Doel! Oude shirt inleveren!
Bij het uitreiken van het nieuwe wedstrijdshirt vragen wij alle leden hun oude wedstrijdshirt in te leveren. De ingeleverde shirts zullen dan een tweede leven krijgen op een armlastige basisschool voor weeskinderen in Indonesië. 
De Arnhemse Hockey Club hoopt u allen, te mogen ontvangen op deze feestelijke opening van het nieuwe seizoen.
ahc-aftrap2014-15-nw-1
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen