Mega Vlooienmarkt op het Dorpsplein in Giesbeek

Foto: Mega vlooienmarkt St. Gregorius Giesbeek

GIESBEEK – Fanfarekorps St. Gregorius organiseert op 2 juli weer haar jaarlijkse Mega Vlooienmarkt in Giesbeek. De vlooienmarkt wordt gehouden op het dorpsplein in Giesbeek.

Het dorpsplein van Giesbeek zal vol staan met fleurige kramen, ook zal dit jaar de kwaliteit – waaronder antieke en meubelen uit groot moeders tijd – beter en het aanbod nog groter zijn dan voorgaande jaren.   Maar ook zullen de mensen aanwezig zijn die vanwege de voorjaarsschoonmaak hun zolder, schuurtje, vliering of garage hebben opgeruimd en zo proberen op deze markt de spullen die ze niet meer nodig hebben, aan de man of vrouw te brengen.   Maar er is natuurlijk veel meer te koop: verzamelingen boeken, tijdschriften, serviesgoed, snuisterijen, potten en pannen, machines, bestek, kinderfietsen, gereedschap, lampen etc. Naast dit alles zal een palingroker die zijn vakmanschap zal laten zien en kunt u de kwaliteit proeven.  Op een van de terrasjes kan men genieten van een hapje, een drankje de muziek van Saxofonist Ben Wissink – die voor KIKA speelt, bijkomen van het geslenter langs de kramen, een bezoek aan deze markt is dus zeker de moeite waard.

De vlooienmarkt is geopend van 9.00 tot 16.00 uur. De toegang bedraagt €2,50 voor volwassenen. Kinderen tot 12 jaar mogen onder begeleiding van hun ouders gratis naar binnen.

Voor kraamhuur en verdere informatie 06-10252829 en tot ziens op zondag 2 juli op het dorpsplein in Giesbeek.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen