In gesprek met Jan Siebelink over De Buurjongen

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – De Velpse schrijver Jan Siebelink is vrijdagavond 22 december te gast bij boekhandel Jansen. Boekhandelaar Walter Jansen zal in gesprek gaan met de bestsellerauteur over zijn laatste roman De buurjongen.

Het publiek krijgt natuurlijk ook de gelegenheid vragen te stellen en het boek te laten signeren.

In zijn nieuwste roman blijft Siebelink in het decor van bestseller Knielen op een bed violen en Margje. Hij zoomt ditmaal in op Henk Wielheesen, die naast de kwekerij van de familie Sievez opgroeit en bevriend raakt met kwekerszoon Ruben. De schrijver volgt Henks eenvoudige leven, dat zich voornamelijk op het erf van zijn huis afspeelt.

Jan Siebelink (Velp, 1938) groeide op in een streng godsdienstig christelijk gezin. Hij werd leraar Nederlands en Frans en studeerde in zijn vrije tijd Franse taal- en letterkunde. Naast zijn leraarsbaan begon hij te schrijven en bracht hij een aantal romans en verhalen voort.

In het veelbesproken Knielen op een bed violen vertelt Siebelink over de godsdienstige kring waar zijn vader toe behoorde en hoe hij daar zelf bij betrokken werd. Van Knielen op een bed violen werden meer dan 700.000 exemplaren verkocht. Naast zijn literaire werk schreef Siebelink ook essays over decadente Franse literatuur. Hij is woonachtig in Ede.

Aanvang 20.00 uur – entree 5 euro – graag reserveren

www.eenpassievoorboeken.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen