Voorjaarsconcert in Dorpskerk Spankeren

Foto: Music for All Dieren

SPANKEREN – Stichting Dorpskerk Spankeren organiseert een voorjaarsconcert op vrijdag 13 april. Het theaterkoor Music For All uit Dieren zorgt voor een lentegevoel.

De Stichting Dorpskerk is opgericht in 2016 en heeft al diverse evenementen georganiseerd. Afgelopen december was er een kerstmarkt in de kerk, hier trad ook al Het Dierens Mannenkoor op. De koorklank kwam zo mooi uit door de fijne akoestiek in de Dorpskerk dat de Stichting opnieuw een koor heeft gevraagd.

Music For All heeft een mooi programma in elkaar gezet zodat de bezoekers zeker in de lentestemming komen.

Theaterkoor Music for All is opgericht in 1999 en bestaat op dit moment uit 33 actieve leden. Vanaf het begin was het duidelijk dat het niet om een statisch koor ging, maar om een vereniging die voorstellingen met veel dynamiek wilde neerzetten.

Het koor staat onder de vaste leiding van dirigent/componist Christian Grotenbreg. Het repertoire van het lenteconcert is vrolijk en zeer divers. Van Alan Parsons tot de meezinger Tulpen uit Amsterdam. Ook is er een voorproefje van nieuw repertoire uit de komende productie.

Music For All verzorgt door het jaar heen diverse optredens en om de twee jaar een grote muziektheaterproductie. De combinatie van zang en acteerwerk en de grote zorg voor kleding en decor hebben hun publiek vaak verrast.

Na het lenteconcert verlenen zij ook nog hun medewerking aan de Oranjeavond op 26 april in Dieren. De komende grote voorstelling heet ‘Machina’ en zal op 29 en 30 september worden opgevoerd in de schouwburg van Theothorne.

Dorpskerk Spankeren, vrijdagavond 13 april, aanvang  20.00 uur, kerk is open vanaf 19.30 uur.

Kaarten te koop aan ingang kerk. Kosten €5,00 incl. koffie/thee/fris in de pauze. Kinderen t/m 12 jaar  €2,50

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen