Onweer zorgt voor staken wedstrijd Sios61 tegen Wageningen

VELP/WAGENINGEN – Afgelopen zaterdag speelde Sios61 haar 3e wedstrijd van het seizoen, tegenstander was Wageningen. Voorafgaand aan de wedstrijd was er wat consternatie, de shirts waren in Velp gebleven, gelukkig bood Wageningen uitkomst en speelde Sios in het licht blauw.

Ook was de Velpse formatie niet compleet, op het laatste moment moest er naar een alternatief worden gekeken, Kim van der Vlist maakt als junior haar zeer verdienstelijke debuut.
De weersomstandigheden waren zeer drukkend en benauwd, ondanks dat begon Sios zeer voortvarend. Door gedegen aanvallen en afstandsschoten, was de voorsprong al snel een feit.
aff336kyr3w9x4xhwolk4npdm
Sios kwam op 4-0, Wageningen kon daar de eerste helft erg weinig tegenover stellen,  de enigste wapenfeiten waren 2 benutte strafworpen, echter Sios scoorde wel en op het einde van de eerste helft heeft het een 2-9 voorsprong.
Op dat moment pakte donkere wolken boven Wageningen samen, de regen was fel, in de rust begon het in de verte ook te onweren, toch werd er een start gemaakt aan de 2e helft. Echter na 2 minuten in de 2e helft werd de wedstrijd stil gelegd, het onweer was te gevaarlijk, helaas klaarde het weer niet op en werd de wedstrijd bij een 2-9 stand gestaakt.
De korfbalbond zal nu verder beslissen wat er met de uitslag gaat gebeuren.
Volgende week de thuis wedstrijd tegen Regio uit Vaassen .