Collecte van het Leger des Heils in Velp en Rozendaal

Foto: collecte

VELP/ROZENDAAL – Van 25 november tot en met 30 november is de landelijke collecte van het Leger des Heils. De collectanten gaan tijdens deze collecteweek óók in Rozendaal en Velp langs de deuren.

De opbrengst vanuit Rozendaal en Velp is bestemd voor Hospice Rozenheuvel. Het Hospice is een high care Hospice en heeft 10 bedden waar mensen worden verzorgd in de laatste fase van het leven.

Wanneer u de collectant op enige wijze mist dan kunt u alsnog meedoen aan deze collecte. U kunt een sms berichtje versturen naar 4333 of een gift overmaken op bankrekeningnummer: NL72 RABO0707070171 t.n.v Leger des Heils / Hospice Rozenheuvel.

Hospice Rozenheuvel
Hospice Rozenheuvel is er voor zeer ernstig zieke mensen. Vaak bevinden zij zich in de laatste weken of maanden van hun leven. Bij Hospice Rozenheuvel krijgen zij deskundige zorg in een veilige omgeving. Wij noemen dat palliatieve zorg.

Ook kunnen gasten kortdurend worden opgenomen voor een analyse van de klachten die zij ervaren zoals pijn, misselijkheid, benauwdheid, verwardheid en onrust. We zetten onze expertise in om deze klachten te verminderen. Voor sommige mensen is thuis (blijven) wonen in de laatste periode van het leven geen optie meer, dan is Rozenheuvel hun laatste thuis.

In Rozenheuvel werken, naast een professioneel multidisciplinair zorgverlenend- en verplegend team, ruim honderd vrijwilligers die vol overgave en liefde, mensen in de laatste fase van hun leven een zo prettig mogelijke tijd willen geven. Mede dankzij deze vrijwilligers kan Hospice Rozenheuvel nog beter aan de wensen van de gasten voldoen.

Rozenheuvel biedt eveneens voor nabestaanden ondersteuning bij rouw en het verwerken van verlies.

Natuurlijk kunt u zich ook aan melden om vrijwilliger te worden stuur dan een mail aan: [email protected]

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen