Online uitzending: Wandelen naar wijsheid

Foto: Thomas Hontelez

RHEDEN – Thomas Hontelez is zondagmiddag 21 maart 2021 in de Dorpskerk van Rheden te gast in de thema-uitzending ‘Wandelen naar wijsheid’. Na een ingrijpende persoonlijke ervaring maakte Thomas een voetreis naar Istanbul, het werd een pelgrimage.

Hierna zouden er nog vele volgen.

Pelgrimeren is meer dan alleen wandelen. Het is ook een reis naar binnen, waarna je als een ander mens de reis in de wereld weer aanvangt. De ‘innerlijke reis’ brengt je dichter bij jezelf en bij anderen, bij je inzet voor een leefbare wereld voor ieder. Pelgrimeren kun je zelfs ook zonder te wandelen.

Zijn ervaringen en ‘lessen voor de pelgrim’ bracht Thomas Hontelez samen in een boek ‘Wandelen naar wijsheid’. Daarover vertelt hij deze middag tijdens de online uitzending en hij deelt graag zijn ervaringen en levenslessen met jou, of je nu pelgrim bent of niet. Je gaat niet alleen luisteren, maar ook zelf aan de slag. Onder Thomas’ begeleiding begin je deze middag aan je eigen pelgrimstocht. Ook krijg je de mogelijkheid om vragen aan hem te stellen.

Het is niet noodzakelijk om zijn boek van te voren te lezen. Wil je zijn boek wel van te voren lezen? Je kunt ‘Wandelen naar wijsheid’ bestellen via www.trekkingthomas.com.

Thomas is 31 jaar en opgegroeid in De Steeg. Hij is religiewetenschapper en docent levensbeschouwing. Hij begeleidt tochten voor de Franciscaanse Beweging en is nauw betrokken bij de Walk of Wisdom.

Beleef de uitzending mee en zet zelf de eerste stappen op je eigen pelgrimstocht!

  • Waar: online, kijk voor meer informatie op www.dorpskerkrheden.nl
  • Wanneer: Zondag 21 maart 2021
  • Aanvang: 15.00 uur

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen