Paasvuur in Ellecom

Zaterdagavond 12 april was er een paasvuur aan de Buitensingel onderlangs (achter de school) in Ellecom, georganiseerd door de Oranjevereniging.

Er werd Palmpasen gevierd, en de komst van de lente bij een gezellig alternatief paasvuur. Om 19.00 uur werd het paasvuur ontstoken door één van de leden van de Oranjevereniging. Naarmate de avond verstreek kwamen steeds meer mensen naar het paasvuur toe, om zo gezellig wat te drinken en een praatje te maken met elkaar. 
Ook de kinderen vermaakten zich best ,met het brengen van oude takken uit het bos voor de brandstapel. Kortom jong en oud vermaakten zich prima .
 
Bertus & Bertha Samberg verzorgden de ‘koek en zopie’ vanuit een grote tent vlak bij het paasvuur.
Zij hadden bij de Gemeente een vergunning aangevraagd van 19.00 tot 00.00 uur ,maar kregen maar een vergunning tot 22.00 uur, maar het feest was er niet minder om.
 
De Oranjevereniging organiseerde zondag 13 april om 13:30 uur ook een Palmpasenoptocht, vertrek vanaf het dorpsplein o.l.v. Muziekvereniging Excelsior. 
Na afloop was er een toneelvoorstelling door Theatergroep Troep, voor kinderen tot ongeveer 12 jaar in Nieuw Bergstein aan de Binnenweg te Ellecom.
Klik op de bovenste foto voor meer foto’s
buitensingel-12-4-14-012
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen