“Ga toch stemmen!”

VELP – Een lokale radiozender in de gemeente Rheden, houdt op donderdag 13 maart van 20:00 tot 22:00 uur het live politiek debat “Ga toch stemmen!” in Café Oranjeboom aan de Oranjestraat 1e in Velp. Gasten zijn van harte welkom. 

De uitzending is te beluisteren op 106.9 of 107.2 FM in de ether en op de kabel via 93.1 FM. Via de kabelkrant of de website van m-fm kunt u de uitzending ook beluisteren. In het café zelf zijn gasten en publiek vanaf 19:00 uur welkom. De toegang is gratis.
Gasten aan tafel zijn in elk geval VVD, CDA, D66, SP, GroenLinks en de nieuwe partij OPA (ouderen politiek actief). Volg onze website www.m-fm.nl voor actuele aanvullingen en ontwikkelingen rond deze avond.
Samensteller en presentator Lisa Mooijman praat met de politieke gasten over heikele punten en prangende vragen in de gemeente Rheden. De zaal discussieert mee onder bezielende leiding van radio nestor en co-presentator Jan van Ee. Tussendoor genieten we van muziek.
Waarom dit politieke café?
Gaan stemmen op 19 maart op de partij van uw keuze is juist nu heel belangrijk. Vanaf 2015 gaat bijvoorbeeld de uitvoering van de jeugdzorg naar de gemeente. Rheden krijgt, net als alle andere gemeenten in Nederland, ook meer taken in de WMO, de wet voor mensen die ondersteuning bij ziekte of handicap nodig hebben. En wat dacht u van de plannen voor meer goederentreinen door de gemeente en het nieuwe zwembad?
Uw stem heeft de komende jaren dus veel meer invloed. Dan is het wel belangrijk te weten waarvoor de partijen in de gemeente Rheden staan en wat ze van plan zijn. Daarom krijgen zowel de politieke partijen als het publiek op deze avond, de gelegenheid haar meningen te laten horen en de discussie aan te gaan. 
Luister dus op 13 maart naar het debat, kom langs en ga op 19 maart stemmen!
Als ik langs wil komen in café Oranjeboom…
Wilt u bij deze avond aanwezig zijn? Gewoon binnenlopen mag! Als u specifieke vragen wilt stellen kunt u het beste aanmelden per mail, zodat u zeker weet dat u naar binnen kunt. Mail naar: [email protected] of bel ons op: 026-4953100.
Adres van het café: Oranjestraat 1E 6881 SB Velp. 
Telefoon 026-3642202. 
Tijd: donderdag 13 maart. Binnenlopen vanaf 19:00 uur. Uitzending tussen 20:00 en 22:00 uur.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen