Voorjaarsconcert  “Spring is in the air” op zaterdag 15 maart in Ellecom 

ELLECOM – Lief & Leed, dameskoor uit Ellecom, verzorgt een bijzonder begin van de lente met het voorjaarsconcert “Spring is in the Air”. Zij treden op in de Dorpskerk van Ellecom op zaterdag 15 maart a.s., aanvang 15.00 uur. Gast op dit concert is het mannenkoor Rolling Home, ook uit Ellecom. Er zullen diverse unieke optredens zijn.

Een entreekaart kost € 7,50 per persoon en is inclusief pauzedrankje. Kaarten zijn te bestellen via [email protected] of via de koorleden. Met dit concert steunt Lief & Leed de Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom.
Het concert staat onder algehele leiding van de dirigent van Lief & Leed, Saskia Huesmann met als pianist Hans Grotenbreg. Het mannenkoor wordt geleid door dirigent Sjaak Leenders. 
De presentatie van deze middag is in handen van Sonja Dietze.
Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom en Lief & Leed kijken uit naar een geslaagde middag en hopen van harte dat velen in de gelegenheid zijn dit bijzondere optreden bij te wonen. Graag tot dan!
 
Door de reeds gestarte voorverkoop is het spoedig reserveren van kaarten gewenst.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen