Lange dagwandeling op landgoed Rosendael

ROZENDAAL – De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert op zaterdag 8 februari voor wandelaars met een lange adem een tocht van 16 km door het geweldige buitengebied van Rosendael. 

De boswachter neemt de deelnemers mee door een afwisselend natuurgebied. De tocht gaat langs beken, door bossen, langs de idyllisch gelegen begraafplaats, over de heide en door het zand. Onderweg is er tijd om te genieten bij de uitzichtpunten en geeft de boswachter uitleg over de vele bijzondere plekken in het gebied rond kasteel Rosendael. Hij kan bovendien alles vertellen over het nut en het belang van de bossen. Deelnemers dienen zelf lunch en drinken mee te nemen voor onderweg.
 
Start: 10.00 uur op de parkeerplaats bij kasteel Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal. Duur: ca. 6 uur. Kosten: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van GLK-pas. Reserveren niet nodig. Informatie: www.glk.nl/evenementen of gids Bert Spit, tel. 06 – 49 058 102.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen