Netwerkavond ‘werven en behouden van vrijwilligers’

RHEDEN – Het Loket Vrijwillige Inzet van St. VIVA Rheden verzorgt samen met Sportbedrijf Rheden de eerste editie van de netwerkavond De Bestuurstafel in Sportcafé De Hangmat aan de IJsselsingel te Rheden op donderdag 2 oktober. Aanvang 20.00 uur.

Een netwerkavond speciaal voor besturen en andere kaderleden van vrijwilligersorganisaties waarbij netwerken en elkaar inspireren centraal staan. Deze avond heeft als thema ‘De kunst van het werven en behouden van (kader)vrijwilligers’. Een veelbesproken knelpunt bij organisaties.
Sprekers
De sprekers Jan Soek en Leo van Beek zorgen voor de inspiratie. Beide ervaringsdeskundigen vertellen over de ondersteuningsmogelijkheden die zij vrijwilligersorganisaties kunnen bieden. De gasten kunnen interactief met hen in gesprek, maar natuurlijk ook met collega-bestuurders. Graag zelfs! Het is immers altijd inspirerend te horen waar anderen mee bezig zijn en waar zij behoefte aan hebben. Wellicht zijn er onder de aanwezige organisaties al ervaringsdeskundigen en kunnen zij elkaar van advies dienen. Eén-tweetjes kunnen soms verrassend simpel worden gemaakt. 
Jan Soek heeft zijn sporen op energieke en op professionele wijze verdiend in de sportwereld. Hij helpt organisaties op de juiste weg bij het werven en behouden van kaderleden. 
Leo van Beek is als adviseur betrokken bij de AdviesBrigade: ervaren oud-managers, oud-ondernemers, en oud-bestuursleden treden op coachende wijze op bij beleidsmatige organisatorische en bestuurlijke kwesties binnen vrijwilligersorganisaties.
De koffie staat deze avond klaar vanaf 19.30 uur. Tussen 21.00 en 21.30 uur is er ruimte voor netwerken met een hapje en een drankje. 
Aanmelden:
Bij Maud van Braam van Loket Vrijwillige Inzet: 0313-420 124 of mail: [email protected] of bij Hayke van Valburg van Sportbedrijf Rheden, tel.: 06 –  241 67 136 of mail: [email protected]
Voor meer info:
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen