Rheden krijgt Concert in kerstsfeer

Foto:

RHEDEN – Na het wegvallen van de activiteiten nabij de pomp en de Rhedense Leeuw in de kerstperiode hebben een aantal  leden van Het Rhedens Fanfare Corps in samenwerking met  de mensen  van Partycentrum Ons Huis het plan opgevat om hier verandering  in aan te brengen.

Daarom organiseren zij op maandag 23 december a.s. een concert  in kerstsfeer in Rheden. 
Het plein achter Ons Huis zal geheel in kerstsfeer worden aangekleed en vanaf 17.00 uur zullen er ook een aantal kraampjes aanwezig zijn waar men leuke dingen voor de feestdagen kan kopen.
Naast optredens van het Rhedens Fanfare corps zijn er ook optredens van de Big Band Free Time Music en zangeres Dagmar, zodat er een gevarieerd aanbod aan muziek te beluisteren is. Ook zal Dagmar een aantal nummers samen met het  fanfareorkest ten gehore brengen.
Partycentrum Ons Huis kan zorgen voor de inwendige mens en bij slecht weer stellen zij de zaal beschikbaar om het geheel binnen te laten plaatsvinden. Deze editie zal medebepalend zijn of hier een traditie van gemaakt kan worden. Aan het enthousiasme van de organisatie zal het niet liggen, als u komt gaan zij zeker door! De verwachting is om het geheel rond 21.30 uur af te sluiten.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
rfc2
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen