Unicef-concert “Op-maat” door Voces in Ellecom

Foto:

ELLECOM – Het vocaal ensemble Voces komt naar Ellecom. Op zondag 8 december 2013 is dit prachtige en unieke ensemble te horen en te zien in de Dorspkerk aan de Friedhof. Het concert dat ten bate van Unicef wordt gegeven, begint om 15.30 uur en is gratis toegankelijk.

Het ensemble Voces is een meerstemmig vocaal ensemble, bestaande uit acht enthousiaste zangers en zangeressen. De leden zingen onder leiding van Jan Weststeijn, afgestudeerd koordirigent aan het conservatorium in Arnhem. De zangers en zangeressen zijn zeer goed op elkaar ingespeeld. De twee belangrijkste uitgangspunten van Voces zijn plezier in het zingen en het leveren van hoge kwaliteit. 
De optredens kenmerken zich door een leuke en informele sfeer, waar veel ruimte is voor humor en interactie met het publiek. Het repertoire van Voces bestaat voor een groot deel uit Christmas Carols. Ook zijn er tijdens het concert een paar speciaal voor Unicef geschreven nummers te beluisteren.
In de afgelopen jaren heeft het ensemble regelmatig concerten gegeven voor Unicef. De kritieken waren zeer lovend. Voces treedt geheel belangeloos op voor Unicef, het kinderfonds van de Verenigde Naties. Zo zijn er de afgelopen jaren, in samenwerking met plaatselijke Unicef-comités optredens geweest in Arnhem, Zevenaar, Velp, Ellecom, Westervoort, Spankeren en Doesburg.
Het concert duurt ruim een uur. Er is een tussentijdse pauze, waarin men kaarten en andere Unicef-artikelen kan kopen. Na afloop wordt er een collecte voor Unicef gehouden. Tevens kan men dan de door Voces uitgebrachte cd “Christmas illusions” kopen voor een bedrag van € 5,–. Een groot aantal nummers van deze cd zijn tijdens het concert te beluisteren. De opbrengst van “Christmas illusions” gaat volledig naar Unicef. 
Het Unicef-concert is op zondagmiddag 8 december 2013 in de Dorpskerk, Friedhof te Ellecom en begint om 15.30u. Toegang gratis.
Voor meer info:  www.vocesonline.nl; Foto: Voces
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen