Open Dag Keppelse Golfclub 21 september 2014

Foto:

HOOG KEPPEL – Ooit wel eens gedacht aan golfen? Kennismaken met het golfspel? Benieuwd naar de Keppelse Golfclub? Kom dan naar de Open Dag op zondag 21 september 2014.

De gastheren en gastvrouwen staan voor u klaar om u te ontvangen, heeft u nog geen ervaring met golf, dan oefent u eerst verschillende slagen onder begeleiding van enkele ervaren golfers. Er is materiaal aanwezig. Heeft u vervolgens zin om een hole te spelen, dan nemen we u graag mee om dat een keer te beleven.
Heeft u wel ervaring in de golfsport dan speelt u, met een gastheer of gastvrouw, een paar holes om een indruk te krijgen van de baan en uitleg te krijgen over de club. Neem dan uw eigen clubs mee!
Vindt u het leuk om het clubhuis te bezoeken? Ook dat kan, uw gastheer, gastvrouw neemt u graag mee.
Heeft u interesse, kom dan geheel vrijblijvend naar onze Open Dag. U bent van harte uitgenodigd. Ook voor kinderen hebben we een golfspel in huis. Van te voren aanmelden is niet nodig, maar mag wel via [email protected] en kijk ook eens op de website: 
Open Dag Keppelse Golfclub, zondag 21 september, 13:00 – 16:30 uur, Burgemeester Vrijlandweg 35, Hoog-Keppel.
kgc2
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen