Sinterklaas Intocht Spankeren

SPANKEREN – Zondag 30 november kwam de Sint om 14.00 uur aan in de Dorpsweg in Spankeren bij de fietsbrug bij het kanaal. De Sint werd hier onthaald door de kinderen, vaders en moeders en Muziekvereniging Wilhelmina uit Spankeren.

Na een rondgang door Spankeren kwam de stoet aan in het Dorpshuis waar de Sint met zijn gevolg verwacht werd in de zaal, waar al vele kinderen zaten te wachten.  Nadat de Muziekvereniging Wilhelmina het lied “Sinterklaasje kom maar binnen met je piet” speelde en de kinderen luid mee zongen, kwam de Sint met zijn pieten binnen.
Nadat Sinterklaas enkele kinderen een hand had gegeven en de pieten alle kinderen van pepernoten had voorzien, heette wethouder Tjebbe Vugts Sinterklaas hartelijk welkom, Tjebbe Vugts liet uit naam van alle kinderen weten dat ze heel blij waren dat de Sint nu ook in Spankeren aan was gekomen.
De Sint bedankte de wethouder en gaf aan dat hij ook blij was om weer in Spankeren te zijn, hierna vroeg Sinterklaas de kinderen naar voren te komen en samen een liedje te zingen, begeleid door Muziekvereniging Wilhelmina. Het was weer een gezellig Sinterklaasfeest in Spankeren.
Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.
dorpsweg-30-11-14-045
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen