Kinderkledingbeurs in Rheden op vrijdag 3 oktober!

Foto:

RHEDEN – Deze wordt gehouden op vrijdag 3 oktober 2014 van 9.00 tot 11.00 uur in de zaal van Tafeltennisvereniging Slagvaardig aan de IJsselsingel 3, 6991 ZP te Rheden.

Tijdens deze najaarsbeurs wordt schone kleding in goede staat verkocht in de maten van 86 tot en met S. Daarnaast worden ook schoenen, speelgoed, kindermeubels en dergelijken aangeboden. De koper betaalt aan de kassa 10% bovenop de verkoopprijs voor gemaakte kosten.
Wilt u spullen aanbieden? 
Enveloppen met 36 kaartjes worden verkocht voor 1 euro per envelop bij Firma Elderman aan de Groenestraat 54, 6991 GG te Rheden vanaf zaterdag 20 september zolang de voorraad strekt. U bepaalt zelf uw verkoopprijs. Maak uw kleding niet te duur (max. 5 euro) want de ervaring leert dat te dure spullen niet verkocht worden. 
Spullen inleveren
De aan te bieden artikelen kunnen worden ingeleverd bij Tafeltennisvereniging Slagvaarding op donderdag 2 oktober tussen 18.30 uur en 20.00 uur. De organisatie bepaalt welke zaken ter verkoop worden aangeboden.
Kledingbank Dieren & Velp zijn het goede doel
Niet verkochte kleding/speelgoed wordt geschonken aan de kledingbank in Dieren en de speelgoedbank in Velp, tenzij de verkoper uitdrukkelijk aangeeft de spullen retour te willen ontvangen. 
Deze artikelen en geld voor verkochte kleding kunnen worden opgehaald op vrijdag 3 oktober tussen 15 en 16 uur. U, als verkoper, ontvangt de totale opbrengst met aftrek van 10% voor gemaakte kosten.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen