Timemanagement voor creatievelingen

Foto:

DIEREN – Op donderdag 9 oktober organiseert Cultuurbedrijf RiQQ een workshop Timemanagement voor creatieve professionals en zelfstandig cultureel ondernemers die willen leren om prioriteiten te stellen, overzicht te krijgen en balans in het werk zoeken. 

Wat betekent dat voor de praktijk van de cultureel ondernemer? En gaat plannen ten koste van de creativiteit? Een interactieve workshop met zelftest. Ervaringen van de deelnemers worden gemixt met gangbare theorie.
Resultaat
De workshop leidt deelnemers naar inzichten over hoe je je werk nu en in de toekomst effectiever kunt indelen. Je stapt naar buiten met bruikbare tips voor de eigen werkzaamheden.
Waar en wanneer?

De workshop duurt 2,5 uur en wordt gegeven door Marion Beltman, ervaren trainer in de cultuur- en kunstsector en bedrijfsleven en vindt plaats op donderdag 9 oktober van 10.00 tot 12.30 op de Doesburgsedijk 7, te Dieren.
Kosten

De kosten voor het seminar zijn €55,-. Wil je mee lunchen? Dan zijn de kosten €60,- Tijdens de lunch kun je uitwisselen met de andere deelnemers en de docent. Docenten van Muzieklessen Allegra, beeldend kunstenaars verbonden aan RiQQ en vrijwilligers van RiQQ krijgen 25% korting.
Inschrijven

Inschrijven kan via [email protected] of 0313 – 41 56 03. Kun jij als cultureel ondernemer een inspirerende en professionele boost gebruiken? Meld je snel aan!
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen